Exclusief boomstamdesign 2017-04-18T10:56:21+00:00

EXCLUSIEF BOOMSTAMDESIGN

UNIEKE MAATWERKMEUBELS VAN KWALITEITSHOUT

    

De unieke maatwerkmeubels worden gemaakt van kwaliteitshout uit voornamelijk Frankrijk en Duitsland. Nadat het hout Nederland heeft bereikt, wordt het hout op een natuurlijke wijze gedroogd. Onder een afdak doet de wind haar werk en na jaren drogen gaan Peer en zijn compagnon aan de slag.

De vakbekwame ambachtslieden realiseren hoofdzakelijk unieke houten tafelbladen en houten tafels. De tafelbladen worden geheel op maat gemaakt en ademen klasse, stijl en de natuur. De sporen van het leven van de boom zijn zichtbaar en vertellen het mooie levensverhaal van de boom. Een natuurlijke geschiedenis als eyecatcher in de woning of ruimte. Desgewenst denkt Peer mee over een passend stalen onderstel van de unieke houten tafel.

AMBACHTELIJKE MAATWERKMEUBELS

De unieke maatwerkmeubels worden gemaakt van kwaliteitshout uit voornamelijk Frankrijk en Duitsland. .

BOOMSTAMDESIGN    PEREMANS

Maar Boomstamdesign Peremans creëert meer dan unieke tafelbladen alleen. De zeer gedreven designers maken met alle liefde een prachtige houten bank die perfect aansluit bij de sfeer en uitstraling van een houten tafel. Een natuurlijk totaalplaatje dat bijdraagt aan de sfeer in elk interieur. Een houten wandrek, houten vensterbank, een houten interieur of houten werkblad? Vraag naar de vele mogelijkheden van Boomstamdesign Peremans. Authentiek maatwerk, ambachtelijke klasse.

EXCLUSIEF BOOMSTAMDESIGN

De unieke maatwerkmeubels worden gemaakt van kwaliteitshout uit voornamelijk Frankrijk en Duitsland. Nadat het hout Nederland heeft bereikt, wordt het hout op een natuurlijke wijze gedroogd.

EXCLUSIEVE HOUTSOORTEN

Boomstamdesign Peremans werkt met verschillende houtsoorten.

MAATWERK

De prachtige creaties van Boomstamdesign Peremans zijn unieke exemplaren. Maatwerk van een zeer hoog niveau en perfect aansluitend bij de wensen van de klant

FSC GEKEURD HOUT

Het kwaliteitshout waar Boomstamdesign Peremans mee werkt is altijd FSC gekeurd. In 1994 stond het Wereld Natuur Fonds aan de wieg van houtkeurmerk FSC (Forest Stewardship Council)